Pressrelease

Hög tid skicka anmälan till årets sista konstresa!

Nu är programmet klart för höstens konstresa till Gdansk, Gdynia och Sopot. Där väntar ett spännande program med bl.a. den stora festivalen ”Narration” där monumentala ljus- och filminstallationer tar över stadsdelen ”Långa trädgården” i Gdansk under kvällar och nätter i ett evenemang som lockar tusentals besökare. Resan innehåller också besök i nya konsthallar och en vandring runt det stora muralmålningsområdet Zaspa, guidade turer, konsthistoria och samtidskonst. Boka via din konstförening senast den 15 oktober!

Konstresa november 2013 hela programmet

 

PRIS: från 2 450 SEK/person med del i dubbelrum/dubbelhytt.

I priset ingår färjeresa med hytt, hotellövernattning, alla måltider, entréavgifter, buss samt guider.

Tillägg för enkelrum och enkelhytt t/r 626 SEK.

BOKNING: SENAST 15/10!

Varje konstförening samlar ihop sina deltagare och gör en gemensam bokning på buss.pl@stenaline.com eller 0455-36 63 35.